Vanhemmat ja muu perhe

Ota yhteyttä ›

Vaahteramäen Perhekoti, Viitasaari

Perhekotimme poppoo

Viitasaarella luonnon sylissä sijaitsevan perhekotimme vanhempina toimimme me, pariskunta Niina ja Christer. Aloitimme sijais- ja tukiperheenä vuonna 2015, ja olemme suorittaneet Keski-Suomen sijaishuoltoyksikön järjestämän Pride-koulutuksen.

Niina. Olen koulutukseltani lähihoitaja (ensihoito) ja Sosionomi AMK. Minulla on lähes 10 vuoden lastensuojelun sosiaaliohjaajan työkokemus kunnalliselta puolelta. Opiskelen myös lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajan koulutusta.
Christer. Minulla on ohjaus- ja kasvatusalan perustutkinto. Olen työskennellyt tehdastyössä reilut 10 vuotta, ja lisäksi minulla on kokemusta esimiestyöstä sekä suoritettuna johtamisen opintoja.

Ammatillista kehittymistä omassa työssämme tuemme säännöllisellä työnohjauksella ja lisäkoulutuksella.

Muu perhe ja perhekodin väki

Omia lapsia meillä on neljä, joista kolme on kouluikäistä ja yksi aikuinen, joka asuukin jo omillaan. Pesueeseemme kuuluu myös kaksi karvaista kaveria, kisut Reiska ja Miisu. Meidän vanhempien lisäksi perhekodissamme työskentelee kaksi kokoaikaista työntekijää.

Elämme yhdessä aivan tavallista arkea, isona perheenä! Tarjoamme lapsille kodin, jossa on turvallista olla ja jossa saa hoivaa, sekä rajoja ja rakkautta sopivasti. Meiltä löytyy seitsemän paikkaa kouluikäiselle lapselle/nuorelle, joilla on tarve lyhyt- tai pitkäaikaiseen lastensuojelun sijaishuoltoon.

Perhekodistamme voit lukea lisää etusivulta. Kysythän tämän hetkistä paikkatilannetta!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita